2017-09-14 00:44:58• hírek • Blikk.hu

Új dologba vágja fejszéjét Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos, az ország Lagzi Lajcsija új dologba vágja a fejszéjét. A '90-es évek mulatós sztárja új szakmát választott.

Galambos Lajos, aki az elmúlt években azzal került a hírekbe, hogy a közüzemi számlái miatt meggyanúsították, most úgy döntött, az apja nyomdokaiba lép. A trombitaművész az alkotást asztalosként folytatná, mint ahogy az édesapja is tette.

A jogi hercehurca alatt Lajcsi átértékelte az életét. Évtizedeken keresztül járta a zenekarával az országot. Ma már úgy gondolja, hogy a családja az első, így a fellépéseknek részben búcsút intve több időt szeretne velük eltölteni.

Gyerekkori emlékei akkor törtek a felszínre, amikor egy régi műkereskedő ismerőse értékes bútorokat adott neki felújításra. A munkálatokba beszálltak a fiai is, mint ahogy egykor ő is segített az édesapjának. „A közös munka a családommal leírhatatlan boldogságot okozott. Ekkor döntöttem el végképp, hogy ez lesz a jövőben az egyik utam!” - mesélte a sztár a Story magazinnak, akinek feltett vágya, hogy kitanulja az asztalosmesterséget.

A cikk folytatása a Blikk.hu-n olvasható.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: